1xbolt.blogspot.com - Kalota Béla "Eltűntek" című fotósorozata kis boltok, üzletek portál-portrékörképén rögzíti a város átalakuló arculatát, a rendszerváltás előtti kiskereskedelmi üzletláncok lassan változó, több nemzedék vizuális kultúráját meghatározó tipográfiáját, logóit, színeit, ahogy még töredékesen jelenünk részei, s ideig-óráig megtűrve egyszerivé esetlegesednek. Ebben a blogban közreadjuk és bővítjük a gyűjteményt, keressük és rendszerezzük a fennmaradt apró boltokat, mielőtt egy közeli üzletközpont és a változó fogyasztói igények között létjogosultságukat vesztik, s profilt, arculatot váltanak. ELTE BTK IKI KT & iNapló / 2010-

2010. október 7., csütörtök

Petre Imre dohány, ajándék, bazár

VIII. kerület Orczy út 7.
Képet készítette: Kácsorné Szikszay Tímea

1 megjegyzés:

  1. Szlovákiai biorezonancia központ vagyunk és a tulajdonosok közötti nézeteltérések miatt szeretnénk eladni biorezonancián alapuló gépünket BICOM FIT tartozékokkal és felszerelésekkel együtt rendelőbe (a biorezonanciás kezelésre meghatározott fotel (karosszék), három szekrény, íróasztal, fogas, orvosi készlet), ezenkívül továbbfejlesztett grafikát kidolgozott szórólapra, plakátokat, névjegykártyát (már nyomtatásra elkészítve), elkészített weboldalt egy éves előfizetéssel és az árban benne van a kezelés elvégzésére szükséges betanítás is.A teljes kezelés (amihez egyszeri kezeles is elegendo) körülbelül 1 órát vesz igenybe és 50 €-ba kerul. Ha egy nap 5-6 beteget fogad. 5 fő x € 50 = 250 €.
    Gondoltuk hasznat vennenek mivel az onok környezeteben sok ember megfordul (potenciális ügyfelek) es jovedelmezo befektetes lenne az onok számára . Ez a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb biorezonanciás készülék a világpiacon, ami elektromágneses hullámok alapján működik es az egyeduli gép amihez nemkel orvosi kepesites sem. A dohányzásról és az alkoholról való leszokásra használják. Kiküszöböli az ízlelőbimbók édesre való hajlamosságát (pl. a túlzott csokoládé, édesség fogyasztása). Csupan a gépet 5 hónappal ezelőtt 16000€-er vásaroltuk es hajlandoak vagyunk 11000€ eladni a felul felsorolt (berendezessel,terapiahoz szukseges dolgokkal plusz betanitas es certifikattal az uzemelteteshez). Várható megtérülés max 2,5 hónap. További információt megtekintheti a www.averto.estranky.sk, vagy hivhatja a 00421/908 825 030.
    Köszönjük, hogy elolvasta az emailunket, és atfontolja menyire is hasznat tudna venni es jovedelmeztetni az onok cége.
    Tisztelettel Denco

    VálaszTörlés